Koktajl Krewetkowy Z Winem Pomarańczowym

Koktajl Krewetkowy Z Winem Pomarańczowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać pomarańczowy koktajl krewetek wina spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $12.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 1277 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, wódkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Koktajl Krewetkowy Z Winem Pomarańczowym, Koktajl ze świeżych win musujących z pomarańczy, rozmarynu i szałwii, oraz Koktajl z krewetek, ananasów i awokado (Cocktail de Camarones con Piña y Aguacate) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skórkę pomarańczową wyjąć w szerokie paski nożem do parkowania i umieścić w dużym sterylizowanym pojemniku z pokrywką. Sok pomarańcze do pojemnika. Fasolę wanilii podziel wzdłuż i zeskrobuj nasiona do pojemnika, a następnie dodaj kapsułkę. Wymieszać z winem, wódką i cukrem. Możesz użyć wina do kłusowania krewetek od razu lub, najlepiej, przykryć pokrywką i odstawić w chłodnym, ciemnym miejscu, mieszając raz w tygodniu, przez 2 do 4 tygodni. (Wino będzie przechowywać do 2 miesięcy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1
Połączyć 1 1/2 szklanki wina pomarańczowego z oliwą z oliwek, tymianek, płatki czerwonej papryki, Hojny szczypta soli i 1/2 szklanki wody na dużej patelni. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, a następnie dodać krewetki, przykryć i kłusować 2 do 3 protokół. Włącz krewetki, przykryć i gotować, aż różowy, 2 do 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieś krewetki do naczynia do serwowania. Gotować płyn do kłusowania przez 10 minut, skropić trochę krewetek, a resztę podawać na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Fot. Ngoc Minh Ngo

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W31 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn