Koktajl krabowy Myrona
Koktajl krabowy Myrona może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 760 kalorii. Na $9.79 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Mieszanka szczypiorku, szczypta tabasco, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Whistler Burger Myron Mixon, Cinna - Myron Caramel Rolls, oraz Koktajl krabowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć ketchup z chrzanem, sos Worcestershire, Tabasco i sok z cytryny. Sos koktajlowy odstawić do temperatury pokojowej.
W dużej misce połącz mięso krabowe z twarogiem, kwaśną śmietaną i 1 łyżką szczypiorku.
Rozprowadź grubą warstwę mieszanki krabów na dużym talerzu i polej sosem koktajlowym. Na wierzchu rozsypać grudki krabów i udekorować pozostałą 1 łyżką szczypiorku. Przechowywać w lodówce koktajl kraba, aż lekko schłodzone.
Podawać z plastrami ogórka, krakersami lub tostami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.