Kokosowy czerwony sos Curry i makaron

Kokosowy czerwony sos Curry i makaron
Kokosowy czerwony sos Curry i makaron wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 23G białka, oraz 33g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką miód, pastę curry, kapustę napa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Kokosowy Czerwony Sos Curry & Noodles, Crispy Tofu & Rice Noodles In Red Curry Coconut Sauce, oraz Świeże letnie rolki z krewetkami, Mango, makaronem wodorostów i sosem kokosowo-orzechowym Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować grzyby, imbir i szalotki do miękkości, o 3 protokół. Wymieszać czerwoną pastę curry i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Pasta CurryCzerwona Pasta Curry
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
ImbirImbir
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubij w mleku kokosowym, a następnie dodać kapustę, marchew i tofu i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
KapustaKapusta
MarchewMarchew
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia i wymieszać miód, szalotki, sok z limonki i kolendry. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
MiódMiód
4
Ostudzić lekko, a następnie wrzucić na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Kwieciste, delikatne owoce limonki, jabłka i sosny jabłko z nutą ziół, przypraw i drożdży, miękkie w pierwszym smaku, pomimo żywej kwasowości, a następnie proste, świeże na podniebieniu, sypkie owoce, niuanse mineralne, dobra struktura i równowaga, średnie ciało i drobne minerały w pikantnym wykończeniu.Idealny towarzysz wielu przystawek, takich jak wędzony pstrąg, szynka, zimne warzywa, tapas, czy świeży marynowany kozi ser z ziołami; również bardzo dobry z grillem rybnym, owocami morza lub pieczonym kurczakiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawSos
Magazyn