Kokosowy czerwony sos Curry i makaron wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 23G białka, oraz 33g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką miód, pastę curry, kapustę napa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Kokosowy Czerwony Sos Curry & Noodles, Crispy Tofu & Rice Noodles In Red Curry Coconut Sauce, oraz Świeże letnie rolki z krewetkami, Mango, makaronem wodorostów i sosem kokosowo-orzechowym Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować grzyby, imbir i szalotki do miękkości, o 3 protokół. Wymieszać czerwoną pastę curry i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Pasta Curry
Grzyby
Szalotka
Imbir
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ubij w mleku kokosowym, a następnie dodać kapustę, marchew i tofu i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kokosowe
Kapusta
Marchew
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Zdjąć z ognia i wymieszać miód, szalotki, sok z limonki i kolendry. Doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.