Kokosowy Czerwony Curry Gorący Garnek z duszonym kurczakiem i pieczarkami
Kokosowe czerwone Curry Gorący Garnek z duszonym kurczakiem i pieczarkami może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 11g białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś pierś z kurczaka, kolendrę, cienko po przekątnej pokrojoną zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowy Harissa Curry Duszony kurczak z warzywami korzeniowymi, Patelnia kurczaka z groszkiem przystawki, grzyby, i Curry Kokosowe, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zagotować bulion w średnim rondlu na średnim ogniu; wymieszać trawę cytrynową, liście limonki i galangal. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki
Eliksir G
Galangal
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia; odstawić na 30 minut. Przecedzić przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Odstawić bulion na patelnię; dodać pastę curry, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino można spróbować jest Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.