Kokosowy Czerwony Curry Gorący Garnek z duszonym kurczakiem i pieczarkami
Kokosowe czerwone Curry Gorący Garnek z duszonym kurczakiem i pieczarkami może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 11g białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś pierś z kurczaka, kolendrę, cienko po przekątnej pokrojoną zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowy Harissa Curry Duszony kurczak z warzywami korzeniowymi, Patelnia kurczaka z groszkiem przystawki, grzyby, i Curry Kokosowe, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zagotować bulion w średnim rondlu na średnim ogniu; wymieszać trawę cytrynową, liście limonki i galangal. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki
Eliksir G
Galangal
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia; odstawić na 30 minut. Przecedzić przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Odstawić bulion na patelnię; dodać pastę curry, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Curry
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby; gotować 2 protokół lub do miękkości. Wymieszać z kurczakiem; gotować 3 minuty lub aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Dodaj mleko kokosowe, dobrze mieszając, aby połączyć. Wymieszać z sosem rybnym i cukrem, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sos Rybny
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Wyjąć z ognia; wymieszać cebulę, sok i 1/4 szklanki kolendry.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino można spróbować jest Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.