Kokosowe Ciasto Pistacjowe
Kokosowe ciasto pistacjowe to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 28g tłuszczu i w sumie 395 kalorii. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, bitej polewy, mieszanki budyniu pistacjowego i mleka. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 16%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ciasto z awokado i limonką z kremem kokosowym i skórką pistacjową, Biscotti kokosowo-pistacjowe, oraz Gryzaki Pistacjowo-Kokosowe.
Instrukcje
W małej misce połącz kokos i masło. Dociśnij spód i do góry boki natłuszczonego 9 cali. talerz do ciasta. Wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut lub do stwardnienia.
W małej misce ubij mleko i mieszanki budyniowe przez 2 minuty.
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości.
Rozłóż 1-1 / 2 szklanki na skórce.
Złożyć bitą polewę do pozostałego budyniu; rozłożyć na cieście.
W razie potrzeby posyp pistacjami. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Winnice późne zbiory Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Winnice Późne Zbiory Riesling]()
Winnice Późne Zbiory Riesling
Jasnożółty nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie, wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie zapewnia idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.