Kokosowe Ciasteczka Owsiane
Przepis Kokosowe ciasteczka owsiane mogą być wykonane w około 30 minut. Ten przepis służy 24. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 254 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga mąki, kokosa, brązowego cukru i ekstraktu wanillanowego. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako niedrogi deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 15%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy obejmują Ciasteczka Owsiane Ze Słodkich Ziemniaków Kokosowych, Ciasteczka czekoladowo-Owsiano-Kokosowe Judy, oraz Ciasteczka owsiane Kokosowe cioci Myrtle.
Instrukcje
W misce masło śmietankowe, brązowy cukier i wanilia.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Połącz mąkę, owies, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany i dobrze wymieszaj. Dodaj kokos. Uformuj w 1 cal. jaja.
Miejsce 2-1 / 2 w. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia (ciasteczka będą się rozprzestrzeniać).
Umieść połowę orzechów pekan na środku każdego ciasteczka i lekko dociśnij.
Piec w temperaturze 325° przez 14-16 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Kremowa Sherry, Madera i Prosecco to świetny wybór na ciasteczka. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "