Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango
Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 344 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli waniliowej, mleka kokosowego, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kokosowa Panna Cotta, Kubek Kokosowy Panna Cotta, oraz Kokosowa Panna Cotta z tropikalnymi owocami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico]()
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.