Koagulowane ciasta z twarogiem z pianką
Koagulowane ciasta z pianką to wegańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 77 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, zmielony kardamon, mąkę z ciecierzycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pianka cukiniowa - - - Spuma di Zucchine, Margarita Z Pianką Cadillac I Solą Morską, oraz Mocha Semifreddo z gorącą pianką mleczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ustaw 8 (4 cale) ramekins na blasze do pieczenia.
W dużej misce wymieszać mąkę uniwersalną, mąkę z ciecierzycy, 1 szklankę cukru, skórkę z cytryny, kardamon, gałkę muszkatołową, sodę oczyszczoną i sól.
Połączyć mleko sojowe, wodę i sok z cytryny; mieszać do suchych składników, aż dobrze wymieszane.
W osobnej dużej misce wymieszaj razem substytut jajka i 1/4 szklanki wody. Ubijać mikserem elektrycznym,aż się spieni. Stopniowo wymieszać cukier i pektyny owocowe podczas ubijania aż do zgęstnienia. Złożyć mieszaninę substytut jaj do ciasta, i wypełnić ramekins około 3/4 pełne z ciasta.
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy zestaw i złoty.