Knaidlach nadziewany cebulą koszernej rewolucji
Knaidlach nadziewany cebulą koszernej rewolucji może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pietruszki, rosół z kurczaka, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Koszerna rewolucja-zupa z kurczaka, Kosher Revolution ' s Chicken Liver Crostini, oraz Bliskowschodnie ciasta z cukinią koszernej rewolucji z sosem Tahini.
Instrukcje
W małej misce, połączyć jajka, bulion, 3 łyżki tłuszczu, sól, pieprz, pietruszka i kolendra, jeśli używasz.
Dodać macę i zmiksować. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Na średniej patelni rozgrzej pozostały tłuszcz na średnim ogniu.
Dodać cebulę i szczyptę soli i podsmażyć, mieszając, aż przezroczyste i zaczyna brązowy, o 12 protokół.
Cebulę odcedzić na papierowym ręczniku i odstawić.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Zmniejsz ciepło, aby woda gotowała się powoli. (Zbyt szybkie gotowanie może spowodować pęknięcie knaidlach podczas gotowania.) Za pomocą mokrych rąk uformować od 1 do 1 1/2 łyżek każdej mieszanki Macy na dysk trzymany w jednej dłoni.
Umieść 1 do 1 1/2 łyżeczki cebuli na środku tarczy, uszczypnij, aby zamknąć, i toczyć między obiema rękami, aż uformuje się kulka. Wrzuć do wody. Powtórz z pozostałą mieszaniną i cebulą.
Gdy knaidlach unosić się na powierzchni wody, zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować do miękkości, 45 do 60 minut.
Knaidlach wyjąć łyżką szczelinową, przełożyć do zupy i podawać.