Kminkowe piersi z kurczaka ze słodko-kwaśną czerwoną kapustą

Kminkowe piersi z kurczaka ze słodko-kwaśną czerwoną kapustą
Piersi kminku z kurczaka ze słodko-kwaśną czerwoną kapustą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szalotkę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodko-kwaśne piersi z kurczaka z czerwoną kapustą Stir Fry, Nadziewane piersi z kurczaka w sosie pomidorowym słodko-kwaśnym, oraz Piersi Z Kurczaka Faszerowane Jabłkami, Porzeczkami I Kminkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać kminkiem i 1/4 łyżeczki ziela angielskiegona obu stronach piersi kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Nasiona KminkuNasiona Kminku
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać boczek; gotować do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
5
Przenieś na talerz.
6
Dodaj kurczaka do drippingsin patelni; sauté aż gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przenieść na płytę; namiot z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Dodaj kapustę, szalotki,bulion, ocet, cukier, i 1/4 łyżeczki ziela angielskiezsame patelni; gotować na średnio wysokiej ciepłejnież płyn zmniejsza się do glazury i kapustyjest chrupiące-przetargu, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
SzalotkaSzalotka
KapustaKapusta
OcetOcet
BulionBulion
GlazuraGlazura
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wymieszać z boczkiem.Doprawić solą i pieprzem. Kurczaka pokroić w plasterki; kurczaka i kapustę podzielić na 2 płyty. Top ze szczypiorkiem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KapustaKapusta
Cały KurczakCały Kurczak
SzczypiorekSzczypiorek
BoczekBoczek
10
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn