Kminek brukselka z marchewką
Kminek brukselka z marchewką jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 7 porcjami. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 43 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka margaryny, cukru, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Podobne przepisy to Brukselka z masłem i kminkiem, Brukselka smażona z kminkiem i cytryną, oraz posiekana brukselka z boczkiem i kminkiem.
Instrukcje
Brukselkę dokładnie umyć i usunąć przebarwione liście.
Brukselkę przeciąć na pół pionowo.
Połącz brukselkę, marchewkę i kminek w dużym rondlu; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Spuścić; powrót mieszaniny do patelni.
Dodać sok z cytryny i pozostałe składniki, delikatnie mieszając, aż margaryna się rozpuści.