Kluski Kung Pao I KURCZAK
Kluski Kung Pao i kurczak mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. 510 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz zieloną cebulę, wodę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Kung Pao Cukinia, Kluski Kung Pao, oraz Kluski Kung Pao.
Instrukcje
Gotować i odcedzić makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; zachować ciepło.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować kurczaka w oleju 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż Nie różowy w środku.
Wymieszaj mieszankę przypraw (suchą), wodę, cukier i sos sojowy do kurczaka.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać z cebulą. Gotować od 30 sekund do 1 minuty, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje. Wymieszać z makaronem; wrzucić do płaszcza.
Posypać orzeszkami ziemnymi i czerwoną papryką.