Klopsiki Z Indyka Teriyaki
Klopsiki z indyka Teriyaki mogą być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka mielonego pieprzu, czosnku, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 29%. Spróbuj Klopsiki Z Indyka Teriyaki, Klopsiki Z Indyka Teriyaki, oraz Ananasowe Klopsiki Z Indyka Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Folia-linia jedna blacha do pieczenia.
Łamać kromki chleba na kawałki; umieścić w blenderze lub robocie kuchennym. Proces aż drobno zmielone na okruchy.
Usuń 3/4 szklanki, rezerwy pozostałe bułki tartej.
Połączyć indyka, 3/4 szklanki bułki tartej, zielona cebula, jajko, sos sojowy, brązowy cukier, imbir, czosnek, pieprz i sos chili w średniej misce. Podzielić mieszaninę indyka na 36, 1-calowe kulki; zwijać w pozostałej bułce tartej.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec 20 do 25 minut, aż gotowane przez.
Złóż klopsiki i kawałki ananasa na szaszłyki.