Klopsiki z indyka i borowików z rozmarynem i polentą

Klopsiki z indyka i borowików z rozmarynem i polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsików z indyka i borowików z rozmarynem i Polentanem. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 78g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1130 kalorii. Na 10,36 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, liści rozmarynu, borowików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 138 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Klopsiki Z Indyka Porcini, Masło rozmarynowe-natarty Indyk z sosem borowikowym, oraz Pieczone Pulpety z indyka z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce moczyć grzyby borowiki w 1 szklance niedawno przegotowanej wody przez 15 minut. Po odtworzeniu grzybów drobno posiekać i zarezerwować moczenie wody. Dostosuj stojak piekarnika do 6 cali poniżej elementu brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W dużej misce, delikatnie wymieszać połowę posiekanych borowików, Indyk, jajko, mleko, bułka tarta, 1/4 szklanki Pecorino Romano, 1 łyżka rozmarynu, 2 łyżki natki pietruszki, czosnek, i oliwa z oliwek, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozwałkuj mieszaninę na 12 równych wielkości kulek i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Tymczasem, umieścić pozostałe grzyby i ich płyn, rozmaryn macierzystych, pozostała pietruszka, i sos marinara w średniej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieścić pieczone klopsiki bezpośrednio w sosie, i dusić na średnim ogniu, aż klopsiki są gotowane przez i sos jest wyraźnie zmniejszona do konsystencji gęstej ragú, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Tymczasem doprowadzić 5 szklanek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Ubić polentę cienkim, stałym strumieniem i gotować, ciągle mieszając, aż do uzyskania kremowej konsystencji i nawilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Ubijamy 1 szklankę Pecorino Romano i doprawiamy do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Polentę podawać z klopsikami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia56
Magazyn