Klopsiki z indyka i borowików z rozmarynem i polentą

Klopsiki z indyka i borowików z rozmarynem i polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsików z indyka i borowików z rozmarynem i Polentanem. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 78g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1130 kalorii. Na 10,36 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, liści rozmarynu, borowików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 138 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Klopsiki Z Indyka Porcini, Masło rozmarynowe-natarty Indyk z sosem borowikowym, oraz Pieczone Pulpety z indyka z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce moczyć grzyby borowiki w 1 szklance niedawno przegotowanej wody przez 15 minut. Po odtworzeniu grzybów drobno posiekać i zarezerwować moczenie wody. Dostosuj stojak piekarnika do 6 cali poniżej elementu brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
W dużej misce, delikatnie wymieszać połowę posiekanych borowików, Indyk, jajko, mleko, bułka tarta, 1/4 szklanki Pecorino Romano, 1 łyżka rozmarynu, 2 łyżki natki pietruszki, czosnek, i oliwa z oliwek, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Rozwałkuj mieszaninę na 12 równych wielkości kulek i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Tymczasem, umieścić pozostałe grzyby i ich płyn, rozmaryn macierzystych, pozostała pietruszka, i sos marinara w średniej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Umieścić pieczone klopsiki bezpośrednio w sosie, i dusić na średnim ogniu, aż klopsiki są gotowane przez i sos jest wyraźnie zmniejszona do konsystencji gęstej ragú, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Tymczasem doprowadzić 5 szklanek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Ubić polentę cienkim, stałym strumieniem i gotować, ciągle mieszając, aż do uzyskania kremowej konsystencji i nawilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Ubijamy 1 szklankę Pecorino Romano i doprawiamy do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Polentę podawać z klopsikami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia56
Magazyn