Klopsiki z indyka i borowików z rozmarynem i polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsików z indyka i borowików z rozmarynem i Polentanem. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 78g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1130 kalorii. Na 10,36 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, liści rozmarynu, borowików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 138 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Klopsiki Z Indyka Porcini, Masło rozmarynowe-natarty Indyk z sosem borowikowym, oraz Pieczone Pulpety z indyka z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce moczyć grzyby borowiki w 1 szklance niedawno przegotowanej wody przez 15 minut. Po odtworzeniu grzybów drobno posiekać i zarezerwować moczenie wody. Dostosuj stojak piekarnika do 6 cali poniżej elementu brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Rozwałkuj mieszaninę na 12 równych wielkości kulek i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Tymczasem, umieścić pozostałe grzyby i ich płyn, rozmaryn macierzystych, pozostała pietruszka, i sos marinara w średniej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieścić pieczone klopsiki bezpośrednio w sosie, i dusić na średnim ogniu, aż klopsiki są gotowane przez i sos jest wyraźnie zmniejszona do konsystencji gęstej ragú, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Tymczasem doprowadzić 5 szklanek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
7
Ubić polentę cienkim, stałym strumieniem i gotować, ciągle mieszając, aż do uzyskania kremowej konsystencji i nawilżenia.