Klopsiki z indyka i borowików z rozmarynem i polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsików z indyka i borowików z rozmarynem i Polentanem. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 78g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1130 kalorii. Na 10,36 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, liści rozmarynu, borowików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 138 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Klopsiki Z Indyka Porcini, Masło rozmarynowe-natarty Indyk z sosem borowikowym, oraz Pieczone Pulpety z indyka z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce moczyć grzyby borowiki w 1 szklance niedawno przegotowanej wody przez 15 minut. Po odtworzeniu grzybów drobno posiekać i zarezerwować moczenie wody. Dostosuj stojak piekarnika do 6 cali poniżej elementu brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce, delikatnie wymieszać połowę posiekanych borowików, Indyk, jajko, mleko, bułka tarta, 1/4 szklanki Pecorino Romano, 1 łyżka rozmarynu, 2 łyżki natki pietruszki, czosnek, i oliwa z oliwek, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino Romano
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozwałkuj mieszaninę na 12 równych wielkości kulek i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Tymczasem, umieścić pozostałe grzyby i ich płyn, rozmaryn macierzystych, pozostała pietruszka, i sos marinara w średniej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Umieścić pieczone klopsiki bezpośrednio w sosie, i dusić na średnim ogniu, aż klopsiki są gotowane przez i sos jest wyraźnie zmniejszona do konsystencji gęstej ragú, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Tymczasem doprowadzić 5 szklanek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Ubić polentę cienkim, stałym strumieniem i gotować, ciągle mieszając, aż do uzyskania kremowej konsystencji i nawilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Ubijamy 1 szklankę Pecorino Romano i doprawiamy do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino Romano
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Polentę podawać z klopsikami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego