Klopsiki Faszerowane Serem Feta

Klopsiki Faszerowane Serem Feta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanych klopsików z serem Feta. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten דל פחמימות,zny przepis ma 356 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, zupa cebulowa mix, przyprawy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Feta Nadziewane klopsiki Antipasto-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, Greckie klopsiki warzywne w pachnącym sosie pomidorowym z serem Feta, oraz Pulpety Nadziewane Serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko spryskać blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, bułkę tartą, mieszankę zupy cebulowej, jajko, pieprz, włoską przyprawę i czosnek razem w misce. Uformować 2 do 3-calowy klopsik około 1 1/2 łyżeczki sera feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Bułka TartaBułka Tarta
Ser FetaSer Feta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
KlopsikiKlopsiki
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Umieścić nadziewane klopsiki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Włącz klopsiki i kontynuować pieczenie, aż rumiane i gotowane przez, 10 do 20 więcej minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i przenieść klopsiki do oddzielnej patelni i namiotu z folią aluminiową na 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn