Klopsiki Faszerowane Serem Feta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanych klopsików z serem Feta. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten דל פחמימות,zny przepis ma 356 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, zupa cebulowa mix, przyprawy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Feta Nadziewane klopsiki Antipasto-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, Greckie klopsiki warzywne w pachnącym sosie pomidorowym z serem Feta, oraz Pulpety Nadziewane Serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko spryskać blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Wymieszać mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, bułkę tartą, mieszankę zupy cebulowej, jajko, pieprz, włoską przyprawę i czosnek razem w misce. Uformować 2 do 3-calowy klopsik około 1 1/2 łyżeczki sera feta.
Umieścić nadziewane klopsiki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Włącz klopsiki i kontynuować pieczenie, aż rumiane i gotowane przez, 10 do 20 więcej minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Wyjąć z piekarnika i przenieść klopsiki do oddzielnej patelni i namiotu z folią aluminiową na 3 do 5 minut.