Klopsiki Dr. Pepper ® Lyndsie ' s
Klopsiki Dr. Pepper® Lyndsie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Mieszanka mielonego pieprzu, czosnek w proszku, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Klopsiki Dr. Pepper ® Lyndsie ' s, Pulpety z sosem pieprzowym, oraz Klopsiki wieprzowe w sosie z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieścić indyka, jajko, bułka tarta, Ranch Dressing mix, i 1 łyżka sosu Worcestershire do miski wraz z 3 łyżki mielonej cebuli, i 3 łyżki mielonej papryki. Odstaw pozostałą cebulę i paprykę na bok. Uformuj mieszankę z indyka w 2-calowe klopsiki i umieść w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Podczas pieczenia klopsiki, wymieszać pozostałą cebulę i paprykę w misce wraz z Dr. Pepper®, 1 łyżka sos Worcestershire, ketchup, pomidory pokrojone w kostkę, sól, czarny pieprz, i czosnek w proszku. Po ugotowaniu klopsików przez 15 minut wyjmij je z piekarnika i polej sosem na wierzchu. Przykryj naczynie folią aluminiową i wróć do piekarnika.
Piec 30 minut, następnie zdjąć folię i kontynuować pieczenie 15 minut więcej.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 minut przed podaniem.