Klopsik Christine

Klopsik Christine
Christine's Meat Loaf to przepis bezmleczny, składający się z 8 porcji. To danie główne ma 341 kalorii, 23 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Za 1,46 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup sos do zarumieniania, mieloną wołowinę, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut. Ten przepis przygotowało 6 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 40%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Meat Loaf Christine, Meat Loaf for One i Meat Loaf.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Słodzonych Płatków Kokosowych (opcjonalnie)1 Szklanka Słodzonych Płatków Kokosowych (opcjonalnie)
2
W misce wymieszaj mieloną wołowinę, mielony indyk, włoską kiełbasę, zupę jarzynową, jajka, bułkę tartą, sos barbecue, ketchup, musztardę żółtą, czosnek, sos Worcestershire, sos brązujący, sól przyprawioną i czarny pieprz, aż dokładnie się połączą. Uformuj bochenek i umieść klops w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
1 (7-uncjowy) Słoik Lub Puszka Organicznej Pasty Pomidorowej1 (7-uncjowy) Słoik Lub Puszka Organicznej Pasty Pomidorowej
Zupa JarzynowaZupa Jarzynowa
Gorczyca żółtaGorczyca żółta
Indyk MielonyIndyk Mielony
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Steki Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 FuntówSteki Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
6 Dużych Plasterków Prosciutto, Pokrojonych W średnio Cienkie Plasterki (do Zawinięcia Burgerów)6 Dużych Plasterków Prosciutto, Pokrojonych W średnio Cienkie Plasterki (do Zawinięcia Burgerów)
Wegetariański Serek śmietankowyWegetariański Serek śmietankowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Musztarda żółta OpcjonalnieMusztarda żółta Opcjonalnie
1 Szklanka Słodzonych Płatków Kokosowych (opcjonalnie)1 Szklanka Słodzonych Płatków Kokosowych (opcjonalnie)
1 Plasterek (1 Uncja) Sera Szwajcarskiego1 Plasterek (1 Uncja) Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Sera Cheddar2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Sera Cheddar
Cienko Pokrojone, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 Dużych)Cienko Pokrojone, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 Dużych)
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż klops będzie rumiany i nie będzie już różowy w środku, od 60 do 75 minut. Termometr do mięsa z natychmiastowym odczytem, umieszczony w najgrubszej części bochenka, powinien wskazywać co najmniej 70 stopni C.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plasterek (1 Uncja) Sera Szwajcarskiego1 Plasterek (1 Uncja) Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Szklanka Słodzonych Płatków Kokosowych (opcjonalnie)1 Szklanka Słodzonych Płatków Kokosowych (opcjonalnie)
4
Odczekaj 10 minut, aby mięso odpoczęło, a następnie pokrój je w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plasterek (1 Uncja) Sera Szwajcarskiego1 Plasterek (1 Uncja) Sera Szwajcarskiego

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon i Zinfandel to świetny wybór na Meatloaf. Kotlet mielony będzie pasował do wielu win czerwonych. Polecamy coś odważnego i owocowego, na przykład Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Możesz spróbować NV Ruinart, Wine. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 89 dolarów za butelkę.
NV Ruinart, Wino
NV Ruinart, Wino
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn