Klonowy Tost Francuski Zapiekanka
Przepis Klon Francuski tost zapiekanka jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,88 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, sól, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Klonowy Tost Francuski, Klonowy Tost Francuski, oraz Muffinki Tostowe Klonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chleb ułożyć w natłuszczonej 2-qt. naczynie do pieczenia; delikatnie naciśnij.
Posypać rodzynkami. W małej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Stopniowo ubijaj w śmietanie i syropie; dobrze wymieszaj.
Ubić razem jajka, wanilię, cynamon i sól; dodać do masy z serem śmietankowym.
Wlać równomiernie na chleb; lekko nacisnąć chleb do mieszaniny jaj za pomocą szpatułki. Przykryć; przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 25 minut. Odsłaniać; piec 20-25 minut dłużej lub do środka jest ustawiony, a góra jest złoty brąz.