Klonowy Chleb Z Cukinią

Klonowy Chleb Z Cukinią
Klonowy chleb z cukinią może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z klonu, cukinia, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, który nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Klonowy Chleb Z Cukinią, Klonowy Chleb Z Cukinią, oraz Poszczególne Klon masło tarta chleb budynie z sosem Klon Karmel.

Instrukcje

1
W misce do miksowania ubić 3 jajka; dodać olej, cukry i aromat, mieszając do uzyskania piany. Wymieszaj mąkę, kiełki pszenicy, proszek do pieczenia, sodę i sól. Wymieszać z cukinią i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
CukiniaCukinia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
SólSól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Wlać ciasto do 2 natłuszczonych patelni
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 1 godzinę. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn