Klonowy Chleb Bananowy
Klonowy chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, mąka, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Klon orzechowy chleb bananowy z klonową glazurą, Klonowy Chleb Bananowy, oraz Klon Banan Orzech Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 5x9 cali.
W dużej misce wymieszać roztopione masło i syrop klonowy. Beat w jajku i bananów, pozostawiając kilka małych kawałków. Wymieszać z ekstraktem z klonu i mlekiem. W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia i wymieszaj z mieszaniną bananów tylko do zwilżenia.
Przełożyć na przygotowaną patelnię bochenkową.
Wymieszać orzechy z cukrem i równomiernie posypać ciasto.
Piec 50 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w środek bochenka wyjdzie czysty.