Klon-solone piersi indyka z sosem grzybowym Pan może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 52g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka brązowego cukru, mąki, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona, solona pierś z indyka z sosem Klonowo-Worcestershire i owocami i orzechami Pilaf ryżowy, Pierś z indyka solona z sosem cytrynowo-pietruszkowym, oraz Klon solony Indyk z sosem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 8 składników w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier i sól. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać indyka do solanki; przykryć i schłodzić 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Solanka
3
Wyjąć indyka z solanki; wyrzucić solankę. Spłukać indyka; osuszyć. Rozluźnij skórę od piersi, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso. 1/2 łyżeczki zmielonego pieprzu wcierać pod luźną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Cała Turcja
Solanka
Mięso
Sucha Przyprawa Rub
4
Umieścić na patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Piecz indyka w temperaturze 400 przez 45 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
7
Wyjąć z piekarnika; przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
8
Odstawić na 15 minut.
9
Usunąć skórę i wyrzucić.
10
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodaj szalotki; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
12
Dodać grzyby; smażyć 6 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
13
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się do 2 filiżanek (około 20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
14
Mąkę i 2 łyżki wody połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką. Wymieszać mieszaninę mąki w mieszaninę grzybów; gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż lekko zgęstnieje, często mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Mąka Uniwersalna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Do Szczotkowania I Smażenia
15
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem, 1 łyżka stołowa na raz. Wymieszać natkę pietruszki i pozostałą 1/2 łyżeczki mielonego pieprzu.