Klon szkliwiony wieprzowina z jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny z klonem z jabłkami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, kotlety wieprzowe, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Spróbuj Pieczone polędwiczki wieprzowe i klonowe jabłka, Klon-Glazurowana marchewka i jabłka, oraz Pâtã© z wątroby kurczaka z Klon szkliwione jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką i odstawić.
Umieścić bułkę tartą w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj wieprzowinę; uszczelnij worek i wstrząśnij, aby pokryć wieprzowinę bułką tartą.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Dodaj cydr i kliny jabłka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Dodać mieszaninę syrop klonowy, i gotować 5 minut lub aż gęste i syropy.
Posypać natką pietruszki.