Klon-szkliwione przegrzebki
Klon-szkliwione przegrzebki jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, masło, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Przegrzebki w boczku klonowym, Klon Crème Flan z gruszkami klonowymi, oraz Przegrzebki Glazurowane Sojowo.
Instrukcje
Częściowo ugotować boczek na dużej patelni. Zawiń każdy przegrzebek z 1 pół plasterkiem boczku. Odstawić.
Doprowadzić syrop do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, odkryte, aż zmniejszy się do 2/3 szklanki (około 5 minut).
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i 3 kolejnymi składnikami.
Nawlecz przegrzebki zawinięte w boczek na 12 (10 - do 12-calowych) szaszłykach; mieszanka syropu szczotkowego nad kebabami. Wieszak na żywność z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400).
Kebaby umieścić na stojaku; grill, przykryty pokrywką, 3 do 4 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia, fastrygowanie często.