Klon pieczony squash z orzechami pekan
Klon pieczony squash z orzechami pekan wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis ma 182 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Mieszanka prażonych orzechów pekan, olej słonecznikowy, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest super. Klon pieczony dyni z orzechami pekan, Pieczone Klonowe Orzeszki Pekan, oraz Sałatka ze zbiorów z dyni, klonu pekan i Curry figi Vinaigrette są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Liście drobno posiekać z 2 gałązek rozmarynu i wymieszać z olejem, syropem klonowym i dużą ilością przypraw. Wrzucić z dyni na dużą blachę do pieczenia i smażyć przez 20 min.
Z grubsza posiekać pekan więc pozostają dość grube. Rozbij Pozostałe gałązki rozmarynu na krótsze gałązki, a następnie rozrzuć orzechami pekan nad squashem i wrzuć razem, obracając kliny do squasha. Wróć do piekarnika na kolejne 20 minut, aż Kabaczek będzie miękki i karmelizuje się na brzegach.
Podawać od razu lub w temperaturze pokojowej.