Klon Pecan Sticky Bars
Klonowy Pekan Sticky Bars może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 16 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz orzechy pekan, złoty cukier, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Klon-Pekan Sticky Bars, Pecan-klon lepkie rolki, oraz Klon-Pekan Lepkie Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180°C/160°C fan / 177°/Mark
Puszka na ciasto 23x23x5cm.
Na początek zrób bazę z ciasta z krótką skórką. W dużej misce wymieszać razem masło i cukier rękami, a na koniec dodać żółtka i wymieszać.
Dodać mąkę i ubijać, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto zbieramy razem i wciskamy na dno puszki i 2cm w górę boków (ja zwijam ciasto).
Piec około 18-20 minut, lub do złotego koloru (ja ślepo upiekłam ciasto z fasolką do pieczenia).
Wyjmij z piekarnika, ale pozostaw piekarnik włączony podczas napełniania.
Aby nadzienie; w średnim rondlu połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem orzechów i ekstraktu waniliowego. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż masło topi się i mieszanina jest gładka. Gotować przez 30 sekund.
Zdjąć z ognia, następnie wymieszać orzechy i ekstrakt waniliowy.
Wlać gorący nadzienie na skórkę i piec w piekarniku przez około 15 minut, aż nadzienie będzie bulgotać w środku.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w puszce, gdzie nadzienie stanie się jędrne, a następnie schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin.
Po schłodzeniu pokroić w pręty dużym ostrym nożem.