Klon-Orzech Jabłko Crisp
Klon-Orzech Jabłko Crisp jest bezmleczne deser. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką margarynę, mąkę, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Jabłko-Orzech Crisp, Jabłko Gruszka Orzech Crisp, oraz Jabłko-Żurawina Orzech Crisp.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, owies i 1/4 łyżeczki cynamonu połączyć w średniej misce; pokroić w maśle blenderem do ciast lub 2 noże, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Połączyć jabłko i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić dobrze. Łyżka mieszanki jabłek do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia lub 1 1/2-quart zapiekanka.
Posypać mieszaniną okruchów.
Piec w 375 przez 45 minut lub do złotego koloru.