Klon Orzech Blondies
Maple Walnut Blondies może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 272 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sodę oczyszczoną, sól, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klon Orzech Blondies, Klon Pecan Blondies z sosem maślanym Klon, oraz Orzech blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do górnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 9-na 9-calową patelnię do pieczenia z pergaminem lub folią, pozwalając krawędzie zawiesić na bokach jak temblak. Patelnia na tłuszcz.
W dużej misce wymieszać masło z brązowym cukrem i solą. Wymieszać w 1/2 szklanki syropu klonowego i jajko do połączenia.
Dodaj mąkę i sodę oczyszczoną do miski i mieszaj, aż całkowicie się połączą. Wymieszać w 1 1/2 szklanki orzechów włoskich.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni i wygładzić wierzch.
Skropić pozostałe 2 łyżki syropu klonowego na wierzchu i zawirować w ciasto.
Posypać pozostałymi 1/4 szklanki orzechów włoskich.
Piec, aż złoty i po prostu ustawić w centrum (ale jest nadal jiggly), o 25 protokół. Unikać nadmiernego pieczenia.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu do ostygnięcia, około godziny. Chwyć procę i podnieś blondies z patelni do cięcia.