Klon Glazurowany Chipotle Kozi Ser Jagnięcy Hamburgery

Klon glazurowany Chipotle kozi ser hamburgery jagnięce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki chipotle w sosie adobo, kozi ser, mielona jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Kozi Ser Faszerowany Jagnięcina Burgery, Hamburgery jagnięce z kozim serem i awokado, oraz Hamburgery jagnięce z kozim serem i Tzatziki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Odetnij wierzch z główki czosnku i umieść na małym, bezpiecznym naczyniu w piekarniku.
Czosnek piec w nagrzanym piekarniku, aż goździki będą miękkie i złociste, około 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wycisnąć prażony czosnek do miski do mieszania.
Dodać jagnięcinę, kozi ser, papryka chipotle, rozmaryn, 2 łyżki syropu klonowego, sól, i pieprz; dobrze wymieszać. Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Zapiekamy paszteciki jagnięce przez 1 minutę z każdej strony, następnie zmniejszamy ogień do średnio-niskiego i kontynuujemy gotowanie do pożądanego stopnia przydatności, około 2 minut na stronę dla średnio-dobrze. Około 1 minuty przed pasztecików są gotowe, wlać pozostałe 2 łyżki syropu klonowego, i pozostawić do zagęszczenia i glazury hamburgery.
Podawać na tostach bułki ciabatta.