Klon-glazurowane piersi z kurczaka z musztardą Jus
Klon-glazurowane piersi z kurczaka z musztardą Jus może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 41g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bułkę tartą, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klon-Glazurowane Piersi Z Kurczaka, Morelowo-Musztardowo-Glazurowane Piersi Z Kurczaka, oraz Chrupiące musztardowo-glazurowane piersi z kurczaka.
Instrukcje
W dużej patelni żaroodpornej roztopić masło. Wymieszać z bułką tartą i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć na talerz i ostudzić. Wytrzyj patelnię.
Dodać oliwę z oliwek na patelni i ciepła, aż mieni się. Przyprawić kurczaka solą i pieprzem i dodać go do patelni, skórki w dół. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż skóra rumiana, 3 protokół. Odwróć kurczaka i piecz w piekarniku przez 7 minut, aż tylko gotowane przez.
Powrót patelni do palnika.
Dodać syrop i ocet; doprowadzić do wrzenia. Obrócić stronę skórki kurczaka w dół i gotować, aż bogato szkliwione, o 30 sekund; przenieść do płyty skórki do góry.
Dodaj Czas na patelni i gotować, aż zmniejszy się o jedną trzecią, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu. Musztardę wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Łyżka sosu na kurczaka. Top z bułką tartą i służyć.