Klon-Glazurowane Ciasto Z Dyni
Klon-glazurowane Pumpkin Spice Cake jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, maślanki, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Przyprawa Dyniowa, Klon Szkliwiony Placki Jabłkowe, Ciasto z dyni z klonową glazurą, oraz Ciasto z dyni z klonową glazurą.
Instrukcje
Zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 10-cup Bundt patelni.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, przyprawy i sól przesiać razem w misce. W innej misce ubijamy dynię, maślankę i wanilię. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i brązowy cukier, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół. Ubić w jajkach, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym. Zeskrobać boki i dno miski. Ubić w jednej trzeciej mieszaniny mąki, a następnie połowę mieszaniny dyni, ubijając aż tylko połączone. Powtórz, kończąc na ostatniej trzeciej mieszanki mąki. Zeskrobać ciasto na patelnię Bundt, wygładzając górę.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 45 do 50 minut.
Niech ciasto ostygnie w patelni na stojaku z drutu przez 15 minut, a następnie włączyć do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Ubić razem mleko i syrop klonowy oraz ekstrakt.
Ubijamy cukier cukierniczy, aż glazura będzie gładka i o mżawej konsystencji. Do 6 godzin przed podaniem, ustawić ciasto na stojaku drucianym nad talerzem i skropić glazurą, pozwalając mu spływać po bokach.
Pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej, aby umożliwić ustawienie glazury.