Klon-Glazurowana Marchewka
Klon-Glazurowana marchewka wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 122 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, sól koszerna i pieprz, syrop klonowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klon-Glazurowana Marchewka, Marchew Klonowa Szkliwiona, oraz Klon-Glazurowana Marchewka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni, połączyć marchew, syrop, masło, 1/3 szklanki wody, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu. Ugotować marchewkę
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, mieszając raz, aż marchewki są miękkie i ciecz zmniejszyła się do glazury, 12 do 15 minut. (Jeśli marchewki są miękkie, zanim ciecz się zagęści, odkryj, zwiększ ciepło do średniej wysokości i gotuj, aż ciecz utworzy szkliwo.)