Kliny rzymskie z pikantnym serem pleśniowym Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Rzymskie kliny z pikantnym serem pleśniowym Vinaigrette spróbować. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 270 kalorii, 2G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pasty anchois, ocet balsamiczny, ser maytag i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serduszka Rzymskie Z Serem Pleśniowym Vinaigrette, Sałatka rzymska z serem pleśniowym Vinaigrette, oraz Sałatka z arugulanu i Romaine z orzechami włoskimi i serem pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać.
Ubijamy ser, zostawiając całe kawałki. Doprawić solą i dużą ilością popękanego pieprzu.
Umieść kliny rzymskie na talerzach.
Mżawka 1/4 szklanki dressing na środku każdego. Wierzch z cebulą.