Kliny BLT
Kliny BLT to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz ocet winny, pastę pomidorową, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Kliny do chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek na patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Przenieść łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Zastrzegamy sobie kroplówki.
W średniej misce wymieszać koncentrat pomidorowy, ocet, kwaśną śmietanę, szalotkę, estragon, cukier i 1 łyżkę kapiących boczków; dobrze ubić.
Dodać oliwę w wolnym strumieniu, ubijając aż do emulgacji.
Ubij 2 do 3 łyżek wody, aby opatrunek był wystarczająco cienki, aby mżał. Doprawić solą i pieprzem.
Ułóż kliny góry lodowej na talerzu i skropić sosem. Top z pomidorami i bekonem.