Klasyczny Włoski Sub
Klasyczny włoski Sub może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwki, oscar mayer pęknięty pieprz salami, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Klasyczny Włoski Kurczak, Klasyczny Włoski Sernik, oraz Klasyczne Włoskie Tiramisu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić 1 kromkę chleba z majonezem. Kromki chleba wypełnić wszystkimi pozostałymi składnikami z wyjątkiem dressingu.
Szczotka Na Zewnątrz kanapki z opatrunkiem.
Gotować na patelni na średnim ogniu 3 min. z każdej strony lub aż ser topi się, a kanapka jest złotobrązowa z obu stron.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.