Klasyczny Gulasz Wołowy
Klasyczny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 91 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz tamari bez pszenicy, łodygi selera, bazylię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Klasyczny Gulasz Wołowy, Klasyczny Gulasz Wołowy, oraz Klasyczny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Podsmaż kostki mięsa, aż rumiane na wszystkich sides.In osobna miska, połączyć pomidory z puszki, sos pomidorowy, sos sojowy, sos Worcestershire, bulion wołowy, bazylia, sól i pieprz.
Umieść mięso i warzywa na patelni do pieczenia, a na wierzch polej mieszanką pomidorową.Przykryć i piec przez 45 minut. Zmniejszyć ogień do 121° i piec przez 2 godziny lub do mięsa jest bardzo delikatny do widelca. Baste czasami.