Klasyczny Gulasz Wołowy

Klasyczny Gulasz Wołowy
Klasyczny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 91 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz tamari bez pszenicy, łodygi selera, bazylię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Klasyczny Gulasz Wołowy, Klasyczny Gulasz Wołowy, oraz Klasyczny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Podsmaż kostki mięsa, aż rumiane na wszystkich sides.In osobna miska, połączyć pomidory z puszki, sos pomidorowy, sos sojowy, sos Worcestershire, bulion wołowy, bazylia, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dokładnie wymieszać.
4
Umieść mięso i warzywa na patelni do pieczenia, a na wierzch polej mieszanką pomidorową.Przykryć i piec przez 45 minut. Zmniejszyć ogień do 121° i piec przez 2 godziny lub do mięsa jest bardzo delikatny do widelca. Baste czasami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia53
Magazyn