Klasyczne Zachodnie Burgery
Przepis Klasyczne Zachodnie hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 650 kalorii, 48g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieloną wołowinę, cebulę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przy Basenie Grillowane Zachodnie Burgery, Klasyczne Niemieckie Burgery, oraz Klasyczne Burgery Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, partiami, jeśli to konieczne, obracając od czasu do czasu, aż rumiane z obu stron i chrupiące, 8 do 10 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś do ręczników papierowych, aby osuszyć. Gdy ostygnie, połamać każdy kawałek na pół.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić jajka, mleko, cebula, czosnek, 1 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu do mieszania.
Dodać wołowinę i bułkę tartą i delikatnie wymieszać. Uformuj na 10 równych pasztecików, każda o szerokości 4 1/2 cala.
Na patelni lekko posmarować plastry cebuli z obu stron tłuszczem z boczku. Wyrzucić pozostały tłuszcz.
Ułóż paszteciki i plasterki cebuli na grillu na solidnym łóżku gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywkę na grillu gazowym. Gotować, zmieniając mięso i cebulę raz na brązową z obu stron, aż termometr włożony w środek najgrubszej części mięsa zarejestruje 160 (nie jest już różowy w środku), łącznie 6 do 8 minut.
Około 2 minut przed pasztecików są gotowe, top każdy z plasterkiem sera. Również położyć połówki bułki, ściąć bok w dół, na grillu i tosty 1 do 2 minut.
Ustaw DNA bułki na talerzu lub talerzach. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieść paszteciki do dna kok. Top każdy z grillowanym plasterkiem cebuli, 2 kawałki boczku, i łyżką specjalnej slaw.
Dodać sól i pieprz do smaku. Przykryć wierzch Koka.