Klasyczne Zachodnie Burgery

Klasyczne Zachodnie Burgery
Przepis Klasyczne Zachodnie hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 650 kalorii, 48g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieloną wołowinę, cebulę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przy Basenie Grillowane Zachodnie Burgery, Klasyczne Niemieckie Burgery, oraz Klasyczne Burgery Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, partiami, jeśli to konieczne, obracając od czasu do czasu, aż rumiane z obu stron i chrupiące, 8 do 10 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś do ręczników papierowych, aby osuszyć. Gdy ostygnie, połamać każdy kawałek na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
2
W międzyczasie, w dużej misce, ubić jajka, mleko, cebula, czosnek, 1 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać wołowinę i bułkę tartą i delikatnie wymieszać. Uformuj na 10 równych pasztecików, każda o szerokości 4 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WołowinaWołowina
4
Na patelni lekko posmarować plastry cebuli z obu stron tłuszczem z boczku. Wyrzucić pozostały tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ułóż paszteciki i plasterki cebuli na grillu na solidnym łóżku gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywkę na grillu gazowym. Gotować, zmieniając mięso i cebulę raz na brązową z obu stron, aż termometr włożony w środek najgrubszej części mięsa zarejestruje 160 (nie jest już różowy w środku), łącznie 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Około 2 minut przed pasztecików są gotowe, top każdy z plasterkiem sera. Również położyć połówki bułki, ściąć bok w dół, na grillu i tosty 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TostyTosty
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Ustaw DNA bułki na talerzu lub talerzach. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieść paszteciki do dna kok. Top każdy z grillowanym plasterkiem cebuli, 2 kawałki boczku, i łyżką specjalnej slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
Dodać sól i pieprz do smaku. Przykryć wierzch Koka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Magazyn