Klasyczne Tiramisu Johnny ' ego czosnku

Klasyczne Tiramisu Johnny ' ego czosnku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj klasycznego Tiramisu Johnny ' ego czosnku. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 676 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, ciastka ladyfinger, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Klasyczne Tiramisu Johnny ' ego czosnku, Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy, oraz Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kawę i likier amaretto w misce lub płytkim naczyniu do pieczenia i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przynieś mały rondel z 2 cale wody do wrzenia na dużym ogniu. W małej żaroodpornej misce, która zmieści się na garnku lub w podwójnym kotle, połącz żółtka i 1/2 szklanki śmietany do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść nad gorącą wodą i ubijaj nieprzerwanie, aż mieszanina wyniesie 160 stopni F i pokryje tylną część łyżki, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Wyjąć z ognia i ubijać przez 3 do 4 minut do ostygnięcia. Odstawić do całkowitego ostygnięcia, około 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczki, dodaj pozostałą śmietanę do ubijania, przygotowaną mieszaninę żółtka i cukier i ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać mascarpone i dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
7
Umieść 1 warstwę ladyfingers w patelni 9 na 13 cali; większość patelni tego rozmiaru pasuje do nich w 6 rzędach
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Następnie zanurzyć obie strony ladyfingers szybko do mieszanki kawy i umieścić z powrotem na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Połowę masy mascarpone rozłożyć na ciastkach, posypać połową proszku kakaowego. Powtórz z inną warstwą. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce przez 6 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
MascarponeMascarpone
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
10
Czekoladę ogolić na wierzchu do dekoracji i pokroić ostrym cienkim nożem w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn