Klasyczne Francuskie Tosty
Przepis klasyczny Francuski tost może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 5 minut. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 753 kalorie, 20g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier granulowany, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Klasyczne Francuskie Tosty, Klasyczne francuskie tosty z jagodami, oraz Klasyczne francuskie tosty z syropem truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie (jest OK, jeśli trochę zachodzą na siebie) na blasze do pieczenia.
Piecz plastry (aby je trochę wysuszyć) przez 6 minut, następnie odwróć i piecz przez 6 minut więcej. Odstawić do ostygnięcia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 200 stopni F.
Jajka, pół na pół, cukier granulowany, cynamon, wanilia i sól ubić w dużym naczyniu do zapiekania.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu od niskiego do średniego.
Umieścić 2 kromki chleba w mieszaninie jaj.
Niech chleb całkowicie namoczyć w mieszaninie jaj po obu stronach, około 30 sekund do 1 minuty całkowitej, sprawdzając po 15 sekundach. (Chleb powinien czuć się ciężki i przesiąknięty, ale utrzymać swój kształt bez rozpadania się.) Roztopić łyżkę masła na patelni i dodać 2 nasączone plastry; gotować, aż Na zewnątrz jest złoty kolor i chrupiące, a wewnątrz jest gotowane przez, 4 do 5 minut na stronie. Będziesz musiał obserwować i regulować temperaturę między średnim a średnim-niskim, jeśli chleb brązowieje zbyt szybko lub nie brązowieje wystarczająco szybko. Trzymaj gotowe Francuskie plastry tostów ciepłe na stojaku zagnieżdżonym w blasze do pieczenia w piekarniku. Powtórz z pozostałymi plastrami.
Podawać z odrobiną cukru cukierniczego i syropem klonowym.