Klasyczne faszerowane papryki

Klasyczne faszerowane papryki
Klasyczne faszerowane papryki mogą być właśnie tym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym , którego szukasz. Ten przepis jest dla 2 osób i kosztuje 2,42 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii , 33 g białka i 9 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewielu osobom naprawdę spodobało się to danie główne. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sos worcestershire, bezmięsny sos spaghetti, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 69% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone faszerowane papryki , Papryka faszerowana czarną fasolą i serem i Papryka faszerowana meksykańskim kolorem Blast Of Color .

Instrukcje

1
Odetnij wierzchołki papryk i wyrzuć; usuń pestki. W dużym rondlu gotuj papryki we wrzącej wodzie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedź i opłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
W misce wymieszaj jajko, 1/4 szklanki sosu spaghetti, ryż, cebulę, sól, sos Worcestershire i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszankę i dobrze wymieszaj. Napełnij papryczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić w nieposmarowanym naczyniu do pieczenia o pojemności 1-1/2 qt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Wlać pozostały sos na papryki. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn