Klasyczne faszerowane papryki

Klasyczne faszerowane papryki
Klasyczne faszerowane papryki mogą być właśnie tym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym , którego szukasz. Ten przepis jest dla 2 osób i kosztuje 2,42 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii , 33 g białka i 9 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewielu osobom naprawdę spodobało się to danie główne. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sos worcestershire, bezmięsny sos spaghetti, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 69% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone faszerowane papryki , Papryka faszerowana czarną fasolą i serem i Papryka faszerowana meksykańskim kolorem Blast Of Color .

Instrukcje

1
Odetnij wierzchołki papryk i wyrzuć; usuń pestki. W dużym rondlu gotuj papryki we wrzącej wodzie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedź i opłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
W misce wymieszaj jajko, 1/4 szklanki sosu spaghetti, ryż, cebulę, sól, sos Worcestershire i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszankę i dobrze wymieszaj. Napełnij papryczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Umieścić w nieposmarowanym naczyniu do pieczenia o pojemności 1-1/2 qt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Wlać pozostały sos na papryki. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn