Klasyczne faszerowane papryki
Klasyczne faszerowane papryki mogą być właśnie tym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym , którego szukasz. Ten przepis jest dla 2 osób i kosztuje 2,42 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii , 33 g białka i 9 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewielu osobom naprawdę spodobało się to danie główne. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sos worcestershire, bezmięsny sos spaghetti, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 69% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone faszerowane papryki , Papryka faszerowana czarną fasolą i serem i Papryka faszerowana meksykańskim kolorem Blast Of Color .
Instrukcje
Odetnij wierzchołki papryk i wyrzuć; usuń pestki. W dużym rondlu gotuj papryki we wrzącej wodzie przez 5 minut.
Odcedź i opłucz zimną wodą.
W misce wymieszaj jajko, 1/4 szklanki sosu spaghetti, ryż, cebulę, sól, sos Worcestershire i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszankę i dobrze wymieszaj. Napełnij papryczki.
Umieścić w nieposmarowanym naczyniu do pieczenia o pojemności 1-1/2 qt.
Wlać pozostały sos na papryki. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.