Klasyczne ciasto z gruszką do góry nogami może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 378 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, masło, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami: Klasyka, oraz Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, połączyć cukier puder i 3/4 szklanki masła; beat z małą prędkością, aż kruchy.
Dodaj jajka po 1 na raz, dobrze bijąc ze średnią prędkością po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Dodaj wanilię; beat dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
4
Dodać mąkę, mąkę kukurydzianą i proszek do pieczenia; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
5
Miejsce 1/4 szklanki masła w 9-calowy Okrągły patelni ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
6
Podgrzewać w piekarniku przez około 4 minuty lub do rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Posypać brązowym cukrem równomiernie masłem. Ułóż plastry gruszki na mieszaninie na patelni, lekko nakładając. Łyżką i ostrożnie rozprowadzić ciasto na gruszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Piec w temperaturze 177°. przez 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 5 minut. Odwróć na talerz do serwowania.