Klasyczne ciasteczka kruche w 4 składnikach z dodatkiem 1 wariacji składników

Klasyczne ciasteczka kruche w 4 składnikach z dodatkiem 1 wariacji składników może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 65. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 198 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, pekan, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Klasyczne przepisy świąteczne wykonane z klasycznych składników! # DiamondNuts, Klasyczne Pianki i kilka odmian, oraz Zdrowe naleśniki z 2 składnikami (Paleo, bezglutenowe i bezmleczne, bez dodatku cukru) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Dodaj mąkę, sól i cukier puder do malaksera i pulsuj, aby połączyć.
Dodać wanilię, masło i 1 łyżeczkę wody. Pulsuj razem, aż ciasto zostanie uformowane.
Umieścić ciasto na arkuszu folii i roll do dziennika, około 2 1/2 cala średnicy i 5 cali długości. Mocno przekręć każdy koniec owijki w przeciwnych kierunkach. Schłodzić ciasto w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Pokrój dziennik na dyski o grubości 1/3 cala. Ułóż na nieprzywierających arkuszach ciastek, pergaminie wyłożonym lub wyłożonym silpatem arkuszach do pieczenia, oddalonych od siebie o 2 cale.
Piec, aż krawędzie są tylko jasnobrązowe, o 12 do 14 protokół, obracając patelnie w połowie drogi przez proces pieczenia.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na arkuszach ciastek przez 5 minut.
Przenieść do stojaków z drutu i schłodzić do temperatury pokojowej. Smacznego!
Pulsuj razem herbatę z mąką i solą w robocie kuchennym, aż herbata będzie w małych kawałkach równomiernie rozłożona na całej mące. Następnie dodać cukier puder, wanilię, masło i 1 łyżeczkę wody. Kontynuuj zgodnie z instrukcją powyżej.
Pulse tosty i posiekane pekan do ciasta, a następnie kształt w spłaszczony okrągły dysk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości około 1/3 cala. (Jeśli ciasto jest zbyt twarde do zwijania lub zaczyna pękać, pozostaw je w temperaturze pokojowej na kilka minut, aż będą giętkie.) Ostrym nożem pokroić ciasto na prostokątne kształty około 1 na 3 cale. Ułóż na przygotowanych blachach do pieczenia i postępuj zgodnie z instrukcjami gotowania, jak powyżej. Lekko schłodzone ciastka przepłukać cukrem pudrem przez drobno oczkowe sitko.