Klasyczna zupa Minestrone może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz 1/3 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, pomidory z puszki, szczelnie szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczna Włoska Zupa Minestrone, Classic Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie, ale Ostatnie 3 składniki zagotować w dużym rondlu; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 45 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać z makaronem i szpinakiem; gotować 10 min. albo tylko do czasu, aż makaron będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.