Klasyczna sałatka z kurczakiem z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać klasyczną sałatkę z kurczaka z ' rzemieślnik Żydowski Deli w domu spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, majonezu, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka "dietetyczna" Zuke z ' rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, Marynowana czerwona cebula z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, oraz Pastrami Benedykta z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu.
Instrukcje
Umieść piersi kurczaka w średnim rondlu i dodaj wystarczająco zimnej wody, aby pokryć kurczaka o 2 cale.
Dodać 2 łyżki soli. Odmierz 2 łyżki cebuli na patelnię z kurczakiem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj kurczaka na wolnym ogniu, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 160 stopni na termometrze natychmiastowego odczytu i nie jest już różowy w środku, około 10 minut.
Ugotowane piersi kurczaka odcedzić i opłukać pod zimną wodą, aż ostygną w dotyku, a następnie osuszyć papierowymi ręcznikami.
Pokroić kurczaka i umieścić go w dużej misce.
Dodaj zarezerwowaną mieloną cebulę wraz z selerem i liśćmi selera. Rzucać, aby połączyć.
W małej misce ubij razem majonez, chrzan, jeśli używasz, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, pieprz i sok z cytryny. Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż mieszankę majonezu do kurczaka, aż dokładnie wymieszasz.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć. Sałatkę z kurczaka można przygotować do 3 dni wcześniej.