Klasyczna sałatka klinowa z czarnymi grzankami Flatiron i serem pleśniowym
Klasyczna sałatka klinowa z Poczerniałymi grzankami Flatironowymi i serem pleśniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,57 zł za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka cebuli w proszku, świeżo popękany pieprz, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczna sałatka klinowa z sosem z sera pleśniowego, Klasyczna sałatka klinowa z sosem z jasnego sera pleśniowego, oraz Classic Blue Cheese Wedge Salad and Dole Salad Farm Tour dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Stek pokroić w 1-calową kostkę. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Umieścić mieszaninę przypraw w płytkiej misce. Posmarować kostki steku w mieszaninie. Odstawić w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać 2 łyżki oleju i niech się dość gorąco, prawie palenia. Gdy olej na patelni jest gorący (powinien mienić) dodaj kilka kawałków steku do patelni. Nie tłocz ich, pracuj partiami. Szybko czernić mięso ze wszystkich stron, często obracając. Gotować każdy z nich około 2 minut w sumie średnio rzadkie. Przenieś je do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć, gdy zakończą. Kontynuuj gotowanie mięsa partiami, aż wszystko będzie czernione. Podczas procesu należy odświeżyć olej raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Niech ponownie się rozgrzeje, zanim przejdziemy dalej.Złożyć sałatkę: obrać kilka zewnętrznych warstw z dala od głowy sałaty lodowej. Należy pozostawić zwartą, zwartą kulę o średnicy około 7 cali. Zlokalizuj koniec łodygi i przeciąć go, tworząc 4 równe kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa
6
Umieść każdy klin na talerzu z kilkoma poczerniałymi grzankami flatironowymi rozrzuconymi wokół każdego klina. Pomidory, cebulę i rzodkiewki podzielić między każdym talerzem; skropić sałatki kilkoma łyżkami sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dekoruj pozostałym serem pleśniowym i szczypiorkiem. Doprawić więcej czarnego pieprzu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji