Klasyczna sałatka klinowa z czarnymi grzankami Flatiron i serem pleśniowym

Klasyczna sałatka klinowa z czarnymi grzankami Flatiron i serem pleśniowym
Klasyczna sałatka klinowa z Poczerniałymi grzankami Flatironowymi i serem pleśniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,57 zł za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka cebuli w proszku, świeżo popękany pieprz, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczna sałatka klinowa z sosem z sera pleśniowego, Klasyczna sałatka klinowa z sosem z jasnego sera pleśniowego, oraz Classic Blue Cheese Wedge Salad and Dole Salad Farm Tour dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stek pokroić w 1-calową kostkę. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Umieścić mieszaninę przypraw w płytkiej misce. Posmarować kostki steku w mieszaninie. Odstawić w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać 2 łyżki oleju i niech się dość gorąco, prawie palenia. Gdy olej na patelni jest gorący (powinien mienić) dodaj kilka kawałków steku do patelni. Nie tłocz ich, pracuj partiami. Szybko czernić mięso ze wszystkich stron, często obracając. Gotować każdy z nich około 2 minut w sumie średnio rzadkie. Przenieś je do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć, gdy zakończą. Kontynuuj gotowanie mięsa partiami, aż wszystko będzie czernione. Podczas procesu należy odświeżyć olej raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Niech ponownie się rozgrzeje, zanim przejdziemy dalej.Złożyć sałatkę: obrać kilka zewnętrznych warstw z dala od głowy sałaty lodowej. Należy pozostawić zwartą, zwartą kulę o średnicy około 7 cali. Zlokalizuj koniec łodygi i przeciąć go, tworząc 4 równe kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata LodowaSałata Lodowa
6
Umieść każdy klin na talerzu z kilkoma poczerniałymi grzankami flatironowymi rozrzuconymi wokół każdego klina. Pomidory, cebulę i rzodkiewki podzielić między każdym talerzem; skropić sałatki kilkoma łyżkami sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dekoruj pozostałym serem pleśniowym i szczypiorkiem. Doprawić więcej czarnego pieprzu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokruszony ser pleśniowypokruszony ser pleśniowy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)0(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory winogronowe lub cherrypomidory winogronowe lub cherry596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszczypiorek mielonyszczypiorek mielony1flat iron steak (około 2 plus funtów) marynowany, jeśli lubisz flat iron steakflat iron steak (około 2 plus funtów) marynowany, jeśli lubisz flat iron steak1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1Głowasałata lodowa główka sałata lodowasałata lodowa główka sałata lodowa1szczyptaRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)11 funt cukinii,suszone oreganosuszone oregano1(może być lub przeglądać)świeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojona rzodkiewkacienko pokrojona rzodkiewka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojona czerwona cebulacienko pokrojona czerwona cebula1małeszalotka (mielona) mała szalotkaszalotka (mielona) mała szalotka2(zima)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone liście tymiankususzone liście tymianku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet winny białyocet winny biały
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn