Klasyczna sałatka klinowa z czarnymi grzankami Flatiron i serem pleśniowym

Klasyczna sałatka klinowa z czarnymi grzankami Flatiron i serem pleśniowym
Klasyczna sałatka klinowa z Poczerniałymi grzankami Flatironowymi i serem pleśniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,57 zł za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka cebuli w proszku, świeżo popękany pieprz, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczna sałatka klinowa z sosem z sera pleśniowego, Klasyczna sałatka klinowa z sosem z jasnego sera pleśniowego, oraz Classic Blue Cheese Wedge Salad and Dole Salad Farm Tour dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stek pokroić w 1-calową kostkę. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2
Umieścić mieszaninę przypraw w płytkiej misce. Posmarować kostki steku w mieszaninie. Odstawić w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieść dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać 2 łyżki oleju i niech się dość gorąco, prawie palenia. Gdy olej na patelni jest gorący (powinien mienić) dodaj kilka kawałków steku do patelni. Nie tłocz ich, pracuj partiami. Szybko czernić mięso ze wszystkich stron, często obracając. Gotować każdy z nich około 2 minut w sumie średnio rzadkie. Przenieś je do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć, gdy zakończą. Kontynuuj gotowanie mięsa partiami, aż wszystko będzie czernione. Podczas procesu należy odświeżyć olej raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Niech ponownie się rozgrzeje, zanim przejdziemy dalej.Złożyć sałatkę: obrać kilka zewnętrznych warstw z dala od głowy sałaty lodowej. Należy pozostawić zwartą, zwartą kulę o średnicy około 7 cali. Zlokalizuj koniec łodygi i przeciąć go, tworząc 4 równe kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata LodowaSałata Lodowa
6
Umieść każdy klin na talerzu z kilkoma poczerniałymi grzankami flatironowymi rozrzuconymi wokół każdego klina. Pomidory, cebulę i rzodkiewki podzielić między każdym talerzem; skropić sałatki kilkoma łyżkami sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dekoruj pozostałym serem pleśniowym i szczypiorkiem. Doprawić więcej czarnego pieprzu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokruszony ser pleśniowypokruszony ser pleśniowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)0Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory winogronowe lub cherrypomidory winogronowe lub cherry591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszczypiorek mielonyszczypiorek mielony1flat iron steak (około 2 plus funtów) marynowany, jeśli lubisz flat iron steakflat iron steak (około 2 plus funtów) marynowany, jeśli lubisz flat iron steak11 łyżka suszonego oreganooliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie1Głowasałata lodowa główka sałata lodowasałata lodowa główka sałata lodowa1szczyptaRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 łyżka suszonego oreganoposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano1Batoniki toffi Heathświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona rzodkiewkacienko pokrojona rzodkiewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona czerwona cebulacienko pokrojona czerwona cebula1małeszalotka (mielona) mała szalotkaszalotka (mielona) mała szalotka22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę11 łyżka suszonego oreganosuszone liście tymiankususzone liście tymianku11 łyżka suszonego oreganoocet winny białyocet winny biały
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn