Klasyczna Polędwica Wołowa

Klasyczna Polędwica Wołowa
Klasyczna polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 655 kalorii, 37g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 6,67 zł / porcja. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, łyżeczkę tymianku, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina?, oraz Polędwica Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wchodzisz pod 3 cale małego końca polędwicy, i tie polędwicy sznurkiem w odstępach 2-calowych.
2
Połącz 1/2 szklanki wermutu, oleju i kolejnych 6 składników (olej przez czosnek)w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodaj polędwicę do worka i uszczelnij. Marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
4
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć polędwicę z worka i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
6
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
7
Piec w temperaturze 450 przez 35 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Umieść polędwicę na talerzu, zastrzegając kapanie. Przykryć polędwicę folią i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Usuń ciąg przed krojeniem polędwicy.
10
Umieść 1 szklankę wermutu w rondlu; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 9 minut). Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z wydzielonymi kroplami, pastą pomidorową i chrzanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
WermutWermut
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
SOS podawać z polędwicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
12
Uwaga: bawoły i inne mięso z dziczyzny można kupić za pośrednictwem D ' Artagnan Inc. (800/327-8246).
Składniki, których będziesz potrzebować
żubryżubry
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn