Klasyczna Polędwica Wołowa
Klasyczna polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 655 kalorii, 37g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 6,67 zł / porcja. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, łyżeczkę tymianku, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina?, oraz Polędwica Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wchodzisz pod 3 cale małego końca polędwicy, i tie polędwicy sznurkiem w odstępach 2-calowych.
Połącz 1/2 szklanki wermutu, oleju i kolejnych 6 składników (olej przez czosnek)w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj polędwicę do worka i uszczelnij. Marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć polędwicę z worka i wyrzucić marynatę.
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Piec w temperaturze 450 przez 35 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Umieść polędwicę na talerzu, zastrzegając kapanie. Przykryć polędwicę folią i odstawić na 10 minut.
Usuń ciąg przed krojeniem polędwicy.
Umieść 1 szklankę wermutu w rondlu; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 9 minut). Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z wydzielonymi kroplami, pastą pomidorową i chrzanem.
Uwaga: bawoły i inne mięso z dziczyzny można kupić za pośrednictwem D ' Artagnan Inc. (800/327-8246).