Kiwi Fruit Salsa Verde

Kiwi Fruit Salsa Verde
Przepis owoce Kiwi Salsa Verde jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz Fresno chili, lekko kolendrę, owoce kiwi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiwi Awokado Salsa Verde, Kiwi-Tomatillo Salsa Verde, oraz Ensalada de Pitaya, Kiwi, Y Mango (owoc smoka, kiwi i Mang dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać 2 owoce kiwi (około 7 oz. ogółem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
2
Pokrój 1 owoc kiwi na 1/4 cala kawałki i umieść w misce. W blenderze lub robocie kuchennym połącz pozostałe owoce kiwi, pokrój na kawałki, 1/4 szklanki lekko zapakowanej świeżej kolendry i 1 łyżkę soku z limonki. Wirować do pured; wymieszać z owocami w misce. Wymieszać 1 łyżkę mielonego świeżego czerwonego jalapeo lub Fresno chili i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
3
Jeśli sos do 1 dnia do przodu, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn