Kiwi Colada
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Kiwi Coladan spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 159 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz krem z kokosa, rumu, ananasa w soku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Arbuz i lody kiwi bez cukru (paletas de sandia y kiwi), Ensalada de Pitaya, Kiwi, Y Mango (owoc smoka, kiwi i Mang, oraz Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego.
Instrukcje
Pokrój 4 owoce kiwi na ćwiartki i umieść w blenderze. Odstaw pozostałe owoce kiwi na bok.
Dodaj lód i pozostałe składniki do blendera; proces aż będzie gładki. Przecedzić mieszaninę przez sito do dzbana; wyrzucić nasiona. Podzielić równomiernie pomiędzy 6 szklanek.
Pozostałe owoce kiwi pokroić na 6 plastrów; każdą szklankę udekorować 1 plasterkiem kiwi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."